Υλικά
1 κεσέ στραγγιστό γιαούρτι
1 κεσέ λάδι καλό
2 πακετάκια λουκανικάκια
1 κουτ. γλυκού αλάτι
1 φακελάκι μαγιά ξερή
αλεύρι όσο πάρει
1 αυγό
Εκτέλεση
Αδειάζουμε στο μίξερ το γιαούρτι και το λάδι και τα ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν καλά.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα λουκάνικα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Η ζύμη θα γίνει μαλακιά και αφράτη.
Παίρνουμε λίγη στο χέρι και τυλίγουμε ένα - ένα λουκανικάκι τη φορά και το βάζουμε στο ταψί.
Τα αλείφουμε με το αυγό και τα βάζουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς στον αέρα και τα ψήνουμε 15 λεπτά περίπου.