Υλικά
600 γρ. κιμά αρνίσιο
1/2 κούπα τριμμένο κρεμμύδι
4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1 αυγό
1 κ.γ. μαντζουράνα
1 κ.γ. δεντρολίβανο
αλάτι
πιπέρι
λάδι για το άλειμμα
Σάλτσα γιαουρτιού
1/2 κούπα μαγιονέζα
1/2 κούπα γιαούρτι στραγγιστό
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Ζυμώνουμε καλά να ενωθούν όλα τα υλικά και βάζουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Παίρνουμε μικρά μπαλάκια κιμά και τα περνάμε σε ειδικά ξύλινα σουβλάκια και βρέχοντας τα χέρια δίνουμε μακρόστενο σχήμα.
Τα αλείφουμε με λάδι και τα ψήνουμε στο γκριλ.
Σερβίρουμε με σάλτσα γιαουρτιού.