X

Βίδες με Πέστο Φιστικιού και Σπαράγγια

Πώς θα φτιάξετε τις πιο νόστιμες βίδες με πέστο φιστικιού και σπαράγγια.

Υλικά

500 γρ. ζυμαρικά βίδες

2 με 3 φλιτζάνια μαγειρεμένα σπαράγγια

2 χούφτες φρέσκια ρόκα

1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια και κομμένη

πέστο φιστικιού

Εκτέλεση

Βράσε τα ζυμαρικά σε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό για όσο αναγράφεται στη συσκευασία και στη συνέχεια στράγγιξέ τα.

Καθάρισε τα σπαράγγια από τα σκληρά μέρη και βράσε για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Στράγγιξέ τα και ρίξε τα σε παγωμένο νερό ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους.

Λιώσε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και σόταρε τα σπαράγγια για τρία λεπτά (μέχρι να είναι τραγανά).

Ρίξε αλάτι και πιπέρι.

Σε ένα μεγάλο μπολ πρόσθεσε τα ζυμαρικά μαζί με την ρόκα, τα σπαράγγια, τη μοτσαρέλα και το πέστο, ανακάτεψε καλά και σέρβιρε αμέσως.

Επίσης...

Απολαυστικές συνταγές με ζυμαρικά για κάθε περίσταση

Από κλασικά ιταλικά πιάτα μέχρι πιο μοντέρνες προτάσεις, ακολουθούν συνταγές που σίγουρα θα ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο.

3 μακαρονάδες με σολομό

Δοκίμασε αυτές τις τρεις νόστιμες συνταγές που συνδυάζουν τα ζυμαρικά με την πλούσια γεύση του ψαριού.

Περισσότερα από

Αλμυρές Συνταγές

3 συνταγές για πεντανόστιμα κανελόνια

Κλασικά με κιμά ή ιδιαίτερα με μανιτάρια ή και σπανάκι, τα κανελόνια είναι πάντα μια ιδανική λύση για ένα λαχταριστό γεύμα.

Γιουβαρλάκια µε Χυλοπίτες

Η συνταγή για γιουβαρλάκια με χυλοπίτες.

Τορτελίνια με Σπανάκι

Η συνταγή για θαυμάσια τορτελίνια με σπανάκι.

Κανελόνια με Κιμά

Η πιο αυθεντική συνταγή που θα βρεις για κανελόνια με κιμά.

Φαρφάλες με Πέστο, Μελιτζάνες και Αρακά

Πώς θα φτιάξεις φαρφάλες με πέστο, μελιτζάνες και αρακά.

Στριφτάρια µε Τραχανά

Πώς θα φτιάξεις στριφτάρια με τραχανά.

Πένες µε Καρύδια και Πατάτες

Πώς θα φτιάξεις πένες με καρύδια και πατάτες.

Μακαρόνια µε Πάστα Ελιάς και Σουσάµι

Η συνταγή για μακαρόνια µε πάστα ελιάς και σουσάµι.

Κανελόνια με Σπανάκι

Η συνταγή για κανελόνια με σπανάκι.

Κοτόπουλο µε Μπαχαρικά και Αρωµατικά, µε Μακαρόνια

Η συνταγή για κοτόπουλο με µπαχαρικά και αρωµατικά, µε µακαρόνια.