Υλικά
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
1 φλιτζ. τσαγιού σάλτσα ντομάτας
125 γρ. μοτσαρέλα κομμένη σε φέτες
1 1/2 φλιτζ. τσαγιού φέτα κομμένη σε κυβάκια
1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ψιλές φέτες
4 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1/2 φλιτζ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι ξερό κομμένο
Εκτέλεση
Πασπαλίζουμε ένα ταψάκι με αλεύρι. Ανοίγουμε τη ζύμη σε κυκλικό σχήμα μέχρι να αποκτήσει πάχος περίπου 0,5 εκατοστών και την απλώνουμε στο ταψάκι.
Απλώνουμε τη σάλτσα στη ζύμη μέχρι να φτάσει περίπου 1 εκατοστό από την άκρη της ζύμης.
Πασπαλίζουμε πάνω στην σάλτσα τη φέτα και τη μοτσαρέλα.
Στρώνουμε τις φέτες λουκάνικου, τα μανιτάρια και τις ελιές. Πάνω από αυτά προσθέτουμε τις ροδέλες κρεμμυδιού και την πιπεριά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 230 βαθμούς και τοποθετούμε το ταψάκι μέσα για περίπου 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η πίτσα.