Υλικά
1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και χωρίς σπόρια
1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό
200 γρ. φέτα
4 φέτες παστουρμά
10 φυλλαράκια δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
1 πιπεριά κέρατο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
Τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια μας και τη ρίχνουμε μέσα στις ντομάτες.
Ψιλοκόβουμε τον παστουρμά και την πιπεριά και τα ρίχνουμε μέσα στις ντομάτες.
Ρίχνουμε και το μαϊντανό, το δυόσμο, την πάπρικα, το αλάτι, το πιπέρι, τα ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά και το μείγμα της γέμισης είναι έτοιμο.
Κόβουμε το φύλλο κρούστας σε λωρίδες, πλάτους 15 εκατοστών, βάζουμε μία κουταλιά από τη γέμιση στη μέση της άκρης του φύλλου, γυρνάμε τα πλαϊνά και τυλίγουμε για να γίνει ρολάκι.
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.