Υλικά
Για την επικάλυψη
σαλάμι
ζαμπόν
πιπεριές
τυρί τριμμένο της αρεσκείας μας
Για τη βάση:
3 περίπου μεγάλες πατάτες ωμές τριμμένες στο μέτριο του τρίφτη
1 αυγό
2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
αλάτι
πιπέρι
λίγο μοσχοκάρυδο
1 χούφτα παξιμάδι τριμμένο ή ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε τη βάση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Παίρνουμε όλο το μείγμα, το βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι που έχουμε βάλει αρκετό λάδι και το τηγανίζουμε και από τις δυο μεριές.
Βάζουμε σε μια λαμαρίνα μια λαδόκολλα και το βάζουμε επάνω προσεχτικά.
Βάζουμε επάνω τα υλικά για την επικάλυψη.
Έχουμε ανάψει το φούρνο στους 180-200 βαθμούς πάνω-κάτω και ψήνουμε για 10-15 λεπτά.