Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
σάλτσα ντομάτας
μουστάρδα ή πάστα ελιάς
300 γρ. ζαμπόν βραστό σε φέτες
300 γρ. τυρί του τοστ σε φέτες
ρίγανη
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φύλλα σφολιάτας πάνω σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα, με πλάστη.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια τη σάλτσα ντομάτας και λίγη μουστάρδα, πασπαλίζουμε ρίγανη.
Βάζουμε τις φέτες τυριού, επάνω τις φέτες ζαμπόν, πασπαλίζουμε με τυρί και λίγη μουστάρδα ή σάλτσα ντομάτας.
Το ίδιο κάνουμε και με το 2ο φύλλο και βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.
Ψήνουμε 20-30 λεπτά περίπου τα δυο ταψιά μαζί.