Υλικά
800 γρ. μοσχάρι σπό σπάλα ή άλλο τρυφερό κομμάτι κομμένο σε κυβους
1 ώριμη ντομάτα
1 πιπεριά κέρατο
1 μικρό κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1/3 φλιτζανιού ελαιόλαδο
λίγο κεφαλοτύρι
λίγη φέτα
αλάτι
πιπέρι
καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
Πλένουμε το μοσχαράκι. Κόβουμε τα λαχανικά σε χοντρές ροδέλες.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε.
Τυλίγουμε καλά το μοσχαράκι σε λαδόκολλα να μην παίρνει αέρα από πουθενά.
Βάζουμε σε ένα ταψί νερό για να μην καεί η λαδόκολλα και βάζουμε το πακέτο μέσα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς.
Ανάλογα το φούρνο σε 2 1/2 με 3 ώρες είναι έτοιμο.