Υλικά
4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
1 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
3 μέτρια κρεμμύδια
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι
3 μπαλίτσες μπαχάρι
3 καρφάκια γαρίφαλο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε μια κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να βγάλουν τα υγρά τους (έχουμε σκεπασμένη την κατσαρόλα ).
Ρίχνουμε το κρασί και περιμένουμε να εξατμιστεί τελείως και να πάρουν χρώμα οι μπριζόλες.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί, ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο πολτοποιημένα, λίγο λάδι, το μπαχάρι και το γαρίφαλο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να γίνει και η σάλτσα.