Υλικά
400 γρ. ζυμαρικά της αρεσκείας σας
2 κρεμμύδια τριμμένα
200 γρ. λουκάνικο χοντροκομμένο
1 ποτηράκι κρασί
1 ποτήρι νερού χυμό ντομάτα
4-5 κ.σ. τριμμένο τυρί
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
Τους ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το λουκάνικο ψιλοκομμένο να ροδίσει ελαφρά.
Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε και την ντομάτα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και σιγοβράζουμε, να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε με μπόλικο τυράκι.