Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά οτι έχουμε
500 γρ. σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
3 πιπεριές Φλωρίνης, σε κύβους
3 πρέζες αποξηραμένο βασιλικό
3 πρέζες θυμάρι
3 πρέζες ρίγανη
πιπέρι
αλάτι
4 κ.σ. λάδι
200 γρ. γραβιέρα
150 γρ. κεφαλογραβιέρα
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά, να κρατάνε στο δόντι.
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κόκκινη πιπεριά και μετά προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, αλάτι, τη ρίγανη, το βασιλικό, θυμάρι.
Μπορούμε να προσθέσουμε και μανιτάρια.
Βράζουμε για ένα πεντάλεπτο ή μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Στραγγίζουμε τα ζυμαρικά και τα βάζουμε σε ένα ταψί πυρίμαχο.
Προσθέτουμε τη σάλτσα και ανακατεύουμε καλά.
Ρίχνουμε από πάνω τα τυριά αφού τα έχουμε τρίψει ή κόψει μικρά κυβάκια ώστε να καλύπτου την επιφάνεια.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φαγάκι.