Υλικά
Για το burger
1 μπιφτέκι κοτόπουλο (ιδανικά γύρω στα 200 γρ., από κιμά από το μπούτι)
2 ψωμάκια πολύσπορο ψωμί
χυμό λεμονιού
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι
1/2 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
αλάτι και πιπέρι
Για την coleslaw
1/2 καρότο σε πολύ λεπτές λωρίδες
1/4 λεπτοκομμένο κρεμμύδι
45 γρ. λάχανο
1/4 κ.σ. γιαούρτι
λίγη ρόκα
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
Μαρινάρεις το μπιφτέκι στον χυμό λεμονιού, με αλατοπίπερο και σκόρδο για μισή ώρα.
Το ψήνεις στο φούρνο.
Φτιάχνεις την coleslaw: Βάζεις όλα τα λαχανικά σε ένα μπολ, προσθέτεις αλάτι και πιπέρι και ύστερα το γιαούρτι.
Ανακατεύεις με το χέρι, πιέζοντας ελαφρά.
Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, φτιάχνεις το burger: Τοποθετείς την coleslaw στη βάση, από πάνω της το μπιφτέκι και συμπληρώνεις με ρόκα.