Υλικά
8 παϊδάκια αρνιού
20 κρεμμυδάκια στιφάδου
2 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ξύλο κανέλα
4 αποξηραμένα δαμάσκηνα
1 καρότο
3 κ.σ. κουκουνάρια
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο λάδι και το βούτυρο και τα κρεμμυδάκια μέχρι να καραμελώσουν.
Προσθέτουμε τα παϊδάκια και τα γυρίζουμε και από τις δύο πλευρές για να ροδίσουν.
Ρίχνουμε και το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες για να ψηθεί γρήγορα.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και όταν αρχίσουν να ψήνονται, αφαιρούμε το ξύλο της κανέλας.
Σβήνουμε με ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί και κρατάμε ανοιχτή την κατσαρόλα μέχρι να εξατμιστεί το κρασί αφήνοντας τη γεύση του.