Υλικά
Για τη ζύμη:
1 κ.γ. ξηρή μαγιά
2/3 φλ. ζεστό νερό
2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
1/2 φλ. σάλτσα ντομάτας
1 1/2 γλ. τεμαχισμένη μοτσαρέλα
1/2 φλ. ζαμπόν σε κυβάκια
2/3 φλ. ανανά σε κυβάκια
3 φέτες μπέικον, σε κομμάτια
Εκτέλεση
Τοποθετούμε το ζεστό νερό σε ένα μπολ και ρίχνουμε σε αυτό τη ζάχαρη.
Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν και τα αφήνουμε για 2'.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και το ελαιόλαδο.
Δημιουργούμε μία λακκούβα στο κέντρο, προσθέτοντας το νερό με τη ζάχαρη καθώς και τη μαγιά.
Ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και στη συνέχεια το μεταφέρουμε σε μία αλευρωμένη επιφάνεια.
Συνεχίζουμε το ζύμωμα για λίγα ακόμη λεπτά, προσθέτοντας νερό ή αλεύρι αν χρειάζεται.
Βάζουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο μπολ, τη σκεπάζουμε και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει μέχρι διπλασιαστεί σε όγκο.
Προθερμάνουμε το φούρνο σας στους 220 βαθμούς.
Ανοίγουμε τη ζύμη σε μία ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και τη μεταφέρουμε στο ταψί.
Απλώνουμε από πάνω αρχικά τη σάλτσα ντομάτας με μπαχαρικά της αρεσκείας μας και εν συνεχεία τα υπόλοιπα υλικά..
Ψήνουμε για περίπου 20'.