Υλικά
750 ml φρέσκο γάλα
750 ml νερό
3 κ.σ. βούτυρο
1/2 κ.γ. αλάτι
1 1/2 νεροπότηρο τραχανά
180 γρ. θρυμματισμένη φέτα
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το γάλα, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι και το αφήνουμε μέχρι να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε το μάτι της κουζίνας, ρίχνουμε μέσα τον τραχανά και τον βράζουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.
Σβήνουμε το μάτι της κουζίνας,ρίχνουμε μέσα τη φέτα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με μπόλικο πιπέρι και λίγες σταγόνες λεμονιού.