Υλικά
700 γρ. κοτόπουλο στήθος φιλέτο
1 μέτριο κουνουπίδι μόνο τις φουντίτσες
1 κρεμμύδι
2 κ.γ. πελτέ ντομάτας
3/4 ντομάτα τριμμένη(συσκευασίας 500γρ.)
1 φλιτζ. καφέ κρασί
200 γρ. φέτα
αλάτι πιπέρι
λάδι, να καλυφθεί ο πάτος της κατσαρόλας
μαϊντανό
Εκτέλεση
Πλένουμε και στραγγίζουμε το κοτόπουλο.
Το κόβουμε σε μπουκίτσες.
Πλένουμε το κουνουπίδι, αφαιρούμε τα κοτσάνια και κρατάμε τις φουντίτσες.
Ζεσταίνουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μόλις τσιγαριστεί κι αυτό σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε το κουνουπίδι, τον πελτέ και τη ντομάτα, αλάτι (με προσοχή γιατί θα βάλουμε και φέτα) και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει για 30 περίπου λεπτά.
Δεν βάζουμε νερό.
Μόλις γίνει, ρίχνουμε τη φέτα και σβήνουμε το μάτι.
Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.