Υλικά
3 κ.σ. βούτυρο
4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
1/4 φλιτζ. φρεσκοκομμένη ρίγανη
1 κ.γ. φρέσκο δενδρολίβανο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
1 κιλό κοτόπουλο φιλέτο, κομμένο σε μικρές μπουκιές
αλάτι
πιπέρι
2 κολοκυθάκια μέτρια, κομμένα σε φέτες
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει.
Προσθέτουμε το σκόρδο, τη ρίγανη, το δεντρολίβανο και το θυμάρι.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο και μαγειρεύουμε για έως ότου το κοτόπουλο να ροδίσει και να ψηθεί.
Αφαιρούμε το κοτόπουλο και το αφήνουμε σε μια πιατέλα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κολοκυθάκια, το αλάτι και το πιπέρι.
Ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι για περίπου 5 λεπτά.