Υλικά
τυρί φέτα, κομμένη σε φέτες
ντομάτα
πράσινη πιπεριά
κόκκινη πιπεριά
λουκάνικο χωριάτικο
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
μπούκοβο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε σε ροδέλες τη ντομάτα και τις πιπεριές.
Σε ένα μικρό ταψάκι ή πυρέξ βάζουμε μια στρώση με πολύ λεπτές φέτες ντομάτα.
Από πάνω τοποθετούμε τη φέτα σε χοντρές φέτες.
Συνεχίζουμε με την υπόλοιπη ντομάτα και τις πιπεριές.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και μπούκοβο.
Τέλος βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 15 λεπτά.
Τα τελευταία 5 λεπτά προσθέτουμε και το λουκάνικο, κομμένο σε λεπτές φετούλες.