Υλικά
2 πακέτα άσπρα μανιτάρια μεγάλα (είναι περίπου 15 κομμάτια)
300 γρ. κιμά, μοσχαρίσιο ή ανάμικτο
1 κρεμμύδι
χυμό ντομάτα
2 κούπες γάλα
2 κ.σ. κορν φλάουρ
2 κ.σ. αλεύρι
1 κ.σ. βούτυρο
1 αυγό
1/2 κούπα τυρί τριμμένο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σκουπίζουμε τα μανιτάρια, αφαιρούμε τα κοτσάνια και με ένα κουταλάκι σκάβουμε λίγο το εσωτερικό τους και τα βάζουμε μέσα σε ταψί.
Για τον κιμά, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι ρίχνουμε τον κιμά και μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε και το χυμό ντομάτας.
Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι
Για την κρέμα, μέσα σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα, το κορν φλάουρ και το αλεύρι, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε συνέχεια και μόλις πήξει ρίχνουμε το βούτυρο.
Χτυπάμε ρίχνουμε το αυγό και τέλος το τυρί το τριμμένο. Η κρέμα είναι έτοιμη.
Γεμίζουμε μέχρι τη μέση τα μανιτάρια με κιμά και καλύπτουμε με λίγη κρέμα.
Ρίχνουμε στο ταψί λίγο λάδι και ένα ποτήρι νερό.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.