Υλικά
1/2 κιλό μακαρόνια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
200 γρ. τυρί φέτα σπασμένη στο χέρι
15 ελιές κομμένες
1 1/2 κ.γ. ρίγανη
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. κανέλα
αλατοπίπερο
1 κ.σ. μαιντανό
1 πιπεριά σε ροδέλες
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, την ντομάτα, την κανέλα, το μαϊντανό και την πιπεριά και τα αφήνουμε να βράσουν.
Λίγο πριν σερβίρουμε προσθέτουμε τη φέτα, τη ρίγανη και τις ελιές.
Βράζουμε τα μακαρόνια σε μπόλικο αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα που έχουμε ετοιμάσει.