Υλικά
1 πακέτο ζυμαρικά σέλινο
200 γρ. σπανάκι
200 γρ. μπρόκολο
200 γρ. μανιτάρια ψιλοκομμένα
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο, κομμένο μικρά κυβάκια
200 γρ. κρέμα γάλακτος
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά, τα λαδώνουμε ελαφρώς και τα κρατάμε ζεστά.
Βράζουμε το μπρόκολο αλλά λίγο, να κρατάει.
Σε ένα βαθύ τηγάνι, σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο το σπανάκι και τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν όλα και νοστιμίζουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και στο ίδιο τηγάνι σε ελάχιστο ελαιόλαδο, σοτάρουμε το κοτόπουλο.
Αλατοπιπερώνουμε επίσης ελαφρώς και ρίχνουμε και λίγο θυμάρι.
Αφού ψηθεί το κοτόπουλο, ρίχνουμε μέσα το μείγμα των μανιταριών και την κρέμα γάλακτος.
Στην συνέχεια μεταφέρουμε όλο το μείγμα στην κατσαρόλα με τα ζυμαρικά και προσθέτουμε τις φουντίτσες του μπρόκολου.