Υλικά
2 κ.σ. βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
2 κ.σ. αλεύρι
3/4 φλιτζ. ζωμό
3/4 φλιτζ. γάλα
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
1/2 φλιτζ. Τριμμένο κεφαλοτύρι
1 πακέτο κοντά ζυμαρικά
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και το λιωμένο σκόρδο και ανακατεύουμε για 1 λεπτό.
Προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύουμε καλά και μετά ρίχνουμε το ζωμό και το γάλα.
Ανακατεύουμε με αυγογδάρτη μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το μαϊντανό, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί και να έχουμε μια λεία σάλτσα.
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στο πακέτο, τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε μέσα τη σάλτσα.
Ανακατεύουμε ώστε να καλύψει η σάλτσα όλα τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.