Υλικά
500 γρ. πέννες
1 μελιτζάνα
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά πορτοκαλί
2 λουκάνικα χωριάτικα
350 γρ. φέτα
250 γρ. γραβιέρα
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. μαργαρίνη
λάδι
Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες, τις σουρώνουμε, τις τοποθετούμε σε ένα ταψί, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαργαρίνη και ανακατεύουμε.
Κόβουμε τα λαχανικά και τα λουκάνικα, τα σοτάρουμε σε λίγο λάδι και τα τοποθετούμε στο ταψί πάνω από τις πένες.
Τρίβουμε τη φέτα και τη γραβιέρα, τα βάζουμε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε όλα μαζί.
Καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.
Αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 5-10 λεπτά.