Υλικά
5 πιπεριές κέρατο, κομμένες σε κομμάτια
3 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
250 γρ. φέτα, σπασμένη στο χέρι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανό ή άλλο μυρωδικό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Τηγανίζουμε τις πιπεριές, μέχρι να μαραθούν.
Αφαιρούμε από το τηγάνι και βάζουμε τις ντομάτες.
Προσθέτουμε μια πρέζα ζάχαρη και αφήνουμε μέχρι να γίνει μια πηκτή σάλτσα.
Προσθέτουμε τις πιπεριές, το αλάτι (με προσοχή γιατί έχει και το τυρί αλάτι) και το πιπέρι.
Αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να γίνουν και οι πιπεριές.
Κλείνουμε το μάτι τις κουζίνας και ρίχνουμε στο τηγάνι τη φέτα.
Ανακατεύουμε ελαφρά και σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε τα μυρωδικά.