Υλικά
φέτες ζαμπόν, ότι έχουμε
μπαστουνάκια τυρί, ότι έχουμε
10 κ.σ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1/2 ποτήρι νερό
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ κάνουμε ένα χυλό με το νερό, το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι.
Το μίγμα πρέπει να είναι πηχτό, λίγο πιο αραιό από γιαούρτι.
Προσθέτουμε και φρέσκο θυμάρι.
Τυλίγουμε σε κάθε φέτα ζαμπόν ένα μπαστουνάκι τυρί και βουτάμε τα ρολάκια στο κουρκούτι.
Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές.