Υλικά
500 γρ. μανιτάρια μεγάλα
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1/2 φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη
5 κ.σ. τριμμένο τυρί (γραβιέρα ή κεφαλοτύρι)
ψιλοκομμένο μαϊντανό ή φρέσκο θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα μεγάλο ταψί.
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε.
Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κοτσάνια των μανιταριών.
Μαγειρεύουμε 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, τη γαλέτα, το τυρί, το μαϊντανό ή το θυμάρι και το αλατοπίπερο και ζυμώνουμε ελαφρά.
Γεμίζουμε τα μανιτάρια με το μίγμα κιμά.
Ψήνουμε για 1/2 ώρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και σερβίρουμε.