Υλικά
μανιτάρια μεγάλα
ρύζι 1-1 1/2 κ.σ. για κάθε μανιτάρι
1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1/2 πιπεριά ψιλοκομμένη
2 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό και φρέσκο θυμάρι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
λίγη γαλέτα
3 κ.σ. φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτσανάκι των μανιταριών.
Σοτάρουμε ελαφρά με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμυδάκι και την πιπεριά, προσθέτουμε τη ντομάτα, το ρύζι και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη φέτα και τη φρυγανιά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Σε ένα λαδωμένο ταψάκι στρώνουμε τα μανιτάρια και τα γεμίζουμε με το μίγμα.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε κάθε μανιτάρι, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε στο φούρνο για μισή περίπου ώρα.
Λίγο πριν κλείσουμε το φούρνο προσθέτουμε σε κάθε μανιτάρι την τριμμένη φέτα.