Υλικά
500 γρ. μακαρόνια της αρεσκείας σας
2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε μικρά κομμάτια
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
1 κ.γ. πιπέρι
1 κονκασέ
1 κ.σ. βούτυρο
ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για 7 λεπτά και μετά τα σουρώνουμε και ρίχνουμε το βούτυρο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τσιγαρίζουμε με λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τα λουκάνικα.
Μόλις πάρουν χρώμα τα λουκάνικα προσθέτουμε το κονκασέ, την πάπρικα, το πιπέρι, το αλάτι, 1 ποτήρι νερό και ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά και ανακατεύουμε συχνά.
Μόλις πήξει η σάλτσα είναι έτοιμη.