Υλικά
1 1/2 κιλό κατσικάκι μπούτι
1 κιλό αγκινάρες κατεψυγμένες ή φρέσκες
10 πατάτες κομμένες στα τέσσερα ή φέτες
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
χυμό λεμονιού, ανάλογα πόσο ξινό το θέλουμε
Εκτέλεση
Πλένουμε και αλατίζουμε το κρέας.
Αλατίζουμε τις πατάτες μαζί με τις αγκινάρες.
Τα βάζουμε όλα σε ένα ταψί ρίχνουμε το χυμό λεμονιού, αρκετό ελαιόλαδο, νερό (όχι πολύ να μην σκεπαστούν) και τέλος το πιπέρι.
Το βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για περίπου 1 1/2 ώρα.