Υλικά
500 γρ. φύλλο χωριάτικο έτοιμο
6 φέτες τυρί φέτα (100 γρ. περίπου η κάθε μία)
1 σφηνάκι ούζο
1 ποτήρι του νερού μέλι
100 γρ. μαυροσούσαμο
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ραντίζουμε τη φέτα με το ούζο και από πάνω ρίχνουμε μέλι και μαύρο σουσάμι.
Παίρνουμε 1 φύλλο, τοποθετούμε 1 κομμάτι φέτα στη μέση του φύλλου και διπλώνουμε σε φάκελο.
Σε ένα αντικολλητικο τηγάνι βάζουμε λάδι να ζεσταθεί.
Τοποθετούμε το φάκελο στο τηγάνι με τη διπλωμένη πλευρά προς τα κάτω.
Μόλις πάρει χρώμα, γυρίζουμε και την άλλη πλευρά.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη φέτα να ψηθεί καλά.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά.
Τοποθετούμε τα πιτάκια σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να βγάλουν το περιττό λάδι.
Για να σερβίρουμε, περιχύνουμε με μέλι και μαύρο σουσάμι.