Υλικά
4 μπουτάκια κοτόπουλου
1 ξυλάκι κανέλας
1 κ.σ. μούρα σε μπαχάρι
2 γαρίφαλα
2 κ.γ. καστανή ζάχαρη
2 κ.σ. αποξηραμένο θυμάρι
1 κ.γ. πιπέρι καγιέν
2/4 φλ. ελαιόλαδο
αλάτι kosher
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 200°C.
Σπας το ξυλάκι κανέλα με τη λαβή του μαχαιριού σε πολλά μικρά κομματάκια.
Μαζί με τα μπαχάρια, το πιπέρι καγιέν και τα γαρίφαλα τα βάζεις στο φούρνο ώστε να ψηθεί για λίγα λεπτά το μείγμα.
Το βγάζεις από το φούρνο και προσθέτεις το θυμάρι, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Σε ένα μπολ, το ανακατεύεις με το λάδι.
Περνάς με αυτό το μείγμα τα μπουτάκια κοτόπουλου.
Τα ψήνεις στο φούρνο για περίπου 45'.