Υλικά
500 γρ. χυλοπιτάκι
1 κιλό φρέσκα μανιτάρια
350-400 γρ. μπέικον
200 γρ. γραβιέρα τριμμένη
200 γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βράζουμε το χυλοπιτάκι για 3 λεπτά σε αλατισμένο νερό και στραγγίζουμε.
Κόβουμε σε κομματάκια το μπέικον.
Σοτάρουμε σε λίγο βούτυρο τα μανιτάρια.
Σ’ ένα ταψί ή πυρέξ ρίχνουμε το χυλοπιτάκι, το μπέικον, τα μανιτάρια, αλατοπίπερο και τα ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε 1 1/2 φλιτζάνι νερό και πασπαλίζουμε όλο το φαγητό με τα τριμμένα τυριά και με λίγα κομματάκια βουτύρου.
Ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 15 λεπτά και είναι έτοιμο.