Υλικά
2 φωλίτσες φιδέ
3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
ψιλοκομμένο μαϊντανό για το σερβίρισμα
προαιρετικά: 1 κύβο ζωμό κότας ή βοδινό ή λαχανικών
Εκτέλεση
Βάζουμε σ’ ένα κατσαρολάκι νερό, τη σάλτσα, το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι και τον κύβο και περιμένουμε να έρθει σε βρασμό.
Τότε προσθέτουμε τον φιδέ τρίβοντας τον να γίνει κομμάτια, και βράζουμε λίγα λεπτά να μαλακώσει.
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το μαϊντανό.
Αν θέλουμε τηγανίζουμε σε λίγο λάδι κομματάκια ψωμιού αρωματισμένα με λίγη ρίγανη και συνοδεύουμε τη σουπίτσα μας.