Υλικά
1 στήθος κοτόπουλου
50 γρ. πάπρικα
100 γρ. γαλέτα
250 ml σάλτσα μπάρμπεκιου
Εκτέλεση
Ανακατεύεις τη γαλέτα με την πάπρικα.
Προθερμαίνεις το φούρνο στους 190°C.
Κόβεις το κοτόπουλο σε φέτες.
Βουτάς κάθε φέτα κοτόπουλου στη σάλτσα μπάρμπεκιου και μετά στο μείγμα πάπρικας-γαλέτα.
Τοποθετείς τα κομμάτια του κοτόπουλου στο ταψί, πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.
Γλασάρεις με την σάλτσα μπάρμπεκιου που έχει απομείνει το κοτόπουλο και ψήνεις για περίπου 20-25'.