Υλικά
4 μεγάλα κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 μικρό κουτάκι μανιτάρια
κρέμα γάλακτος
1 ποτήρι λευκό κρασί
αλάτι
πιπέρι
1 κουταλιά λάδι
ρίγανη
1 μικρή σκελίδα σκόρδο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα φιλέτα σε μικρά κομμάτια.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και τέλος το σκόρδο ψιλοκομμένο.
Βάζουμε σε σιγανή φωτιά λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια καλά και από τις δύο πλευρές και όταν είναι έτοιμα τα βγάζουμε.
Βάζουμε σε ένα τηγάνι λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα μανιτάρια (όλα ψιλοκομμένα) για 5 λεπτά και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (αρκετή γιατί πήζει αμέσως) και το κρασί.
Ανακατεύουμε συνεχώς για 2 λεπτά και ρίχνουμε στη σάλτσα τα φιλετάκια, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και μόλις πήξει είναι έτοιμο (5 λεπτά περίπου).