Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια
μελιτζάνες σε φέτες
1 πιπεριά σε λεπτές φέτες
ζαμπόν σε φέτες
τυρί σε φέτες
ντομάτα σε φέτες
τυρί τριμμένο που λιώνει
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε το κρέας όπως το κάνουμε κοκκινιστό.
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες που τις έχουμε κόψει σε φέτες.
Στρώνουμε τις μισές μελιτζάνες στο μεγάλο ταψί του φούρνου ή σε οποιοδήποτε άλλο μεγάλο ταψί.
Από πάνω ρίχνουμε τα μισό κρέας.
Στρώνουμε το ζαμπόν, από πάνω στρώνουμε το τυρί σε φέτες, από πάνω τη ντομάτα και τέλος την πιπεριά.
Έπειτα τοποθετούμε τις υπόλοιπες μελιτζάνες και επαναλαμβάνουμε την παραπάνω διαδικασία.
Τέλος πασπαλίζουμε με όσο τριμμένο τυρί θέλουμε.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να λιώσει και να ροδίσει το τυρί.