Υλικά
1 στήθος κοτόπουλο (ολόκληρο)
1 πακέτο σφολιάτα
5 φέτες γαλοπούλα βραστή
2-3 πιπεριές (χρώματα της αρεσκείας σας)
1 κούπα τρίμμα φέτας
2 κούπες κίτρινο τυρί
3 κ.σ. μαργαρίνη
αλάτι
πιπέρι
πάπρικα
Εκτέλεση
Βράζουμε το στήθος κοτόπουλο και το "μαδάμε".
Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρουμε ελαφρώς τις πιπεριές στη μαργαρίνη για 2 λεπτά περίπου.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τη γαλοπούλα, την οποία έχουμε ψιλοκόψει, συνεχίζουμε να σοτάρουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε εκτός φωτιάς.
Ρίχνουμε τα τυριά και τα ομογενοποιούμε στο υπόλοιπο μείγμα.
Σε ένα ταψάκι απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας.
Από πάνω ρίχνουμε το μείγμα του κοτόπουλου και το απλώνουμε ομοιόμορφα.
Στη συνέχεια "σκεπάζουμε" με το άλλο φύλλο σφολιάτας, χαράσσουμε σε κομμάτια την πίτα και προσθέτουμε ελάχιστο βούτυρο από πάνω.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς πάνω κάτω έως ότου ροδοκοκκινίσει η πίτα.