Υλικά
1 κιλό μοσχάρι κυλότο
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμυδάκια μικρά
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκα μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
1 φλιτζάνι του τσαγιού αρακά
2 καρότα
2 ντομάτες κόκκινες ψιλοκομμένες
1/2 φλιτζάνι του τσαγιού άνηθο και μαϊντανό
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τα λαχανικά και τα αφήνουμε να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά.
Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια, το αλάτι και το πιπέρι.
Τα σοτάρουμε 2-3 λεπτά και τα σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τη ντομάτα και το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1 ώρα.
Δέκα λεπτά προτού αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τον άνηθο και τον μαϊντανό.