Υλικά
10-12 έτοιμες φτερούγες κοτόπουλου, ψημένες ή τηγανητές
φιστίκια Αιγίνης, ωμά
σκόρδο σε σκόνη
μαϊντανό ψιλοκομμένο
κόλιαντρο ψιλοκομμένο
βασιλικό ψιλοκομμένο
μπούκοβο
κρέμα γάλακτος
blue cheese
μαγιονέζα
μέλι
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 160 βαθμούς.
Σε ένα μπολ αναμιγνύεις τα φιστίκια με το κύμινο, το αλατοπίπερο, το σκόρδο και μια πρέζα ζάχαρη. Μετά τα σκορπίζεις σε ένα ταψί στο οποίο έχεις στρώσει με λαδόκολλα.
Ψήνεις για 20 λεπτά.
Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύεις την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα και το blue cheese, θρυμματισμένο.
Προσθέτεις τα ψιλοκομμένα αρωματικά και το μέλι και ανακατεύεις υπομονετικά με ένα πιρούνι.
Σε ένα τηγανάκι βάζεις το λάδι και το μπούκοβο σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά.
Απλώνεις το μίγμα του blue cheese σε μια μεγάλη επιφάνεια (σανίδα κοπής, πιατέλα) και μοιράζεις από πάνω τις φτερούγες.
Βγάζεις τα φιστίκια με τα μπαχαρικά από το φούρνο και τα θρυμματίζεις.
Αρωματίζεις τις φτερούγες με το "λάδι – μπούκοβο" και τις πασπαλίζεις με το μίγμα φιστικιών – μπαχαρικών.
Σερβίρεις.