Υλικά
1/2 κιλό κριθαράκι χοντρό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
2 πατατούλες μικρές
1 κολοκυθάκι
σέλινο
1 κουτί χυμό ντομάτας
1 κ.γλ. ζάχαρη
2 κύβοι λαχανικών
1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
Εκτέλεση
Αχνίζουμε το κρεμμύδι και όταν γυαλίσει προσθέτουμε τα λαχανικά.
Ανακατεύουμε, ρίχνουμε το ντοματοχυμό και λίγο νερό και αφήνουμε να πάρουν βράση.
Προσθέτουμε τους κύβους και τη ζάχαρη και λίγο πριν μαγειρευτούν εντελώς τα λαχανικά ρίχνουμε το κριθαράκι.
Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να τραβήξει το ζουμί του.
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.