Υλικά
1-1,5 κιλό κοτόπουλο κομμένο σε κομμάτια
1 κιλό φασολάκια φρέσκα
5 ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 κρεμμύδια τριμμένα
4 σκελίδες σκόρδο σε φέτες
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
70 γρ. πελτέ
1 φλιτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο
1 κόκκος μπαχάρι
1 κουταλιά γλυκού κανέλα
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο.
Το σοτάρουμε για 3-4 λεπτά γυρνώντας το 1 φορά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε και το σκόρδο και συνεχίζουμε 1-2 λεπτά ακόμα.
Βάζουμε τις ντομάτες και τον πελτέ, χαμηλώνουμε τη φωτιά, και ρίχνουμε την κανέλα και το μπαχάρι.
Προσθέτουμε τα φασολάκια και ανακατεύουμε προσεχτικά.
Προσθέτουμε νερό και σιγοβράζουμε ακόμα 1 ώρα περίπου.
Προς το τέλος ρίχνουμε και το μαϊντανό.