Υλικά
• 500 γρ. φιογκάκια βρασμένα
• ½ ποτηράκι του κρασιού λάδι
• 1 ντομάτα ξεφλουδισμένη και κομμένη σε κυβάκια
• ½ φλιτζάνι ελιές Καλαμών ψιλοκομμένες
• ½ ματσάκι ψιλοκομμένη μέντα
• λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο
• 5 - 6 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, το άσπρο μέρος μόνο
• 3 - 4 καρότα βρασμένα και κομμένα σε κυβάκια
• 1 κούπα βρασμένο καλαμπόκι
• 1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
• 2 - 3 τούφες μπρόκολο βρασμένο και χοντροκομμένο
• 1 κουταλιά μηλόξιδο
• 1 κουταλιά μέλι
• αλάτι, πιπέρι, πάπρικα
Εκτέλεση
Ανάβω τον φούρνο στους 180°C.
Βράζω τα φιογκάκια σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνω.
Μεταφέρω σε ένα ταψί τα ζυμαρικά και προσθέτω όλα τα υλικά, ανακατεύοντας να ενωθούν μεταξύ τους.
Βάζω το ταψί στον φούρνο για περίπου 15 λεπτά.
Σερβίρω με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.