Υλικά
•1 πακέτο φιογκάκια ή πένες (500 γρ.)
•600 γρ. καπνιστό σολομό
•1 ποτήρι κρέμα γάλακτος
•½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
•φρεσκοτριμμένο πιπέρι
•1 ποτηράκι του κρασιού βότκα
•½ ποτηράκι του κρασιού σαμπάνια
•300 γρ. χαβιάρι
Εκτέλεση
Βράζω τα ζυμαρικά και τα σουρώνω.
Βάζω την κρέμα γάλακτος σε χαμηλή φωτιά και μόλις πάρει μια δυο βράσεις ρίχνω τη βότκα και τη σαμπάνια.
Κόβω τον μισό σολομό σε στενόμακρα κομμάτια και τον ρίχνω στην κατσαρόλα.
Μόλις πάρει μια δυο βράσεις, προσθέτω τα ζυμαρικά, κουνάω την κατσαρόλα μια δυο φορές και σβήνω τη φωτιά.
Σε μια πιατέλα αδειάζω τα ζυμαρικά, τρίβω από πάνω πιπέρι, κάνω τον υπόλοιπο σολομό ρολάκια και τα βάζω ένα ένα πάνω στα ζυμαρικά.
Πασπαλίζω με τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Σε κάθε ρολάκι σολομού βάζω από ένα κουταλάκι του γλυκού χαβιάρι.
Σερβίρω το φαγητό ζεστό στην πιατέλα.