Υλικά
•1.500 - 2.000 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
•500 γρ. ντοματίνια
•1 ποτηράκι λάδι
•1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
•2 πιπεριές (1 Φλωρίνης και 1 κέρατο) σε ροδέλες
•αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τυρί τριμμένο
•500 γρ. ρύζι
•1 ποτηράκι άσπρο κρασί
Εκτέλεση
Βάζω το λάδι να ζεσταθεί στην κατσαρόλα και τσιγαρίζω το κρεμμύδι για 5 - 6 λεπτά.
Προσθέτω και το κοτόπουλο και το αφήνω κι αυτό για 2 - 3 λεπτά να τσιγαριστεί.
Σβήνω με το κρασί, προσθέτω αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και νερό και αφήνω το κοτόπουλο να βράσει.
Βράζω το ρύζι και το βάζω σε μια φόρμα.
Τηγανίζω τις πιπεριές σε αντικολλητικό τηγάνι, χωρίς λάδι, για 2 - 3 λεπτά.
Προσθέτω στην κατσαρόλα με το κοτόπουλο τις πιπεριές και τα ντοματίνια και τα αφήνω για 8 – 10 λεπτά, μέχρι να πιουν τα υγρά τους και να χυλώσουν.
Βάζω σε μια πιατέλα το πιλάφι.
Πασπαλίζω με τυρί τριμμένο και από πάνω και γύρω γύρω βάζω το κοτόπουλο με τα ντοματίνια.