Υλικά
•1 κιλό καλαμαράκια
•5 κρεμμύδια ξερά
•1/2 ματσάκι μαϊντανό
•λίγο σκόρδο
•αλεύρι όσο πάρει
•ελαιόλαδο
•αλάτι
•πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα καλαμαράκια και τα ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μπολ βάζουμε τα καλαμάρια, το σκόρδο πολτοποιημένο, το μαϊντανό ψιλοκομμένο και τα κρεμμύδια τριμμένα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε προσθέτοντας αλεύρι μέχρι να πάρουμε ένα μείγμα σφιχτό που να πλάθεται.
Τηγανίζουμε σε άφθονο ελαιόλαδο και όταν ροδίσουν οι κεφτέδες από καλαμάρι τους αφήνουμε να στραγγίξουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.