Υλικά
•2 καρότα
•4 κολοκύθια
•1 κρεμμύδι ξερό
•2 πατάτες
•2 σκελίδες σκόρδο
•2 ντομάτες
•λίγο μαϊντανό
•αλάτι
•κόκκινο πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε ελάχιστο νερό και σε αυτό "τσιγαρίζουμε" το κρεμμύδι προσθέτοντας αλάτι.
Κατόπιν κόβουμε σε κύβους τα υπόλοιπα λαχανικά και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα μαζί με λίγο νερό.
Αφήνουμε να βράσουν καλά και να γίνει μια σούπα με λίγο ζουμί και προσθέτουμε το πιπέρι όταν σερβίρουμε στα πιάτα.