Υλικά
• 1 κιλό γαρίδες
• 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 1 σκελίδα σκόρδο
• ελαιόλαδο
• το ζωμό που βράσαμε
• τα κελύφη από τις γαρίδες
• 1 με 2 πιπεριές χρωματιστές
• 2 καρότα
• άνηθο
• 1/2 κιλό ρύζι για πιλάφι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα κελύφη και τα εντεράκια τους.
Βράζουμε τα κελύφη και κρατάμε το ζωμό.
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Προσθέτουμε τα καρότα κομμένα σε κυβάκια , τις πιπεριές κομμένες το ίδιο και τον άνηθο.
Προσθέτουμε τον ανάλογο ζωμό και τα βράζουμε για 15 λεπτά προσθέτουμε το ρύζι και βράζουμε για άλλα 15 λεπτά,τα τελευταία 10 λεπτά προσθέτουμε και τις γαρίδες (αν θέλουμε τις σοτάρουμε πριν σε λίγο λάδι).