Υλικά
1/2 κιλό συκωτάκια από κοτόπουλο
1/2 κούπα κρασί κόκκινο
1/2 κούπα κουκουνάρι
1/2 κούπα σταφίδες µαύρες
2 κούπες ρύζι καρολίνα
αρκετό άνηθο ψιλοκοµµένο
3 κουτ. της σούπας βούτυρο γάλακτος
λίγη κανέλα
αλάτι, πιπέρι.
1 λίτρο ζωµό κοτόπουλου από κύβο
Εκτέλεση
Βάζουμε σε ένα µπολάκι το κρασί και µουλιάζουµε τις σταφίδες.
Σε ένα τηγάνι καβουρδίζουµε το κουκουνάρι χωρίς λάδι η βούτυρο.
Σε µια κατσαρόλα βάζουµε το βούτυρο και τσιγαρίζουµε τα συκωτάκια.
Όταν τσιγαριστούν ρίχνουµε τις σταφίδες µαζί µε το κρασί, τα κουκουνάρια, τον άνηθο, την κανέλα, το αλάτι, το πιπέρι και το ζωµό.
Το αφήνουµε να βράσει για 20 λεπτά.
Τέλος, ρίχνουµε το ρύζι και συνεχίζουµε το βράσιµο µέχρι να βράσει και το ρύζι.