Υλικά
500 γραµµ. φιλέτο ή µπούτι κοτόπουλο
300 γραµµ. σπανάκι
1 κουτ. της σούπας πελτέ ντοµάτας
1 κρεµµύδι ψιλοκοµµένο
1 καρότο σε φέτες
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκοµµένη
αλάτι, πιπέρι, µοσχοκάρυδο
λάδι
Εκτέλεση
Σε φαρδιά κατσαρόλα βάζουµε το λάδι, το κρεµµυδάκι και το κοτόπουλο να πάρουν χρώµα.
Προσθέτουµε το καρότο, την ψιλοκοµµένη πιπεριά και το σπανάκι και ανακατεύουµε µέχρι να µαλακώσει το σπανάκι.
Στη συνέχεια προσθέτουµε την ντοµάτα και αρκετό νερό για να βράσει το σπανάκι και να µαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Συµπληρώνουµε αν θέλουµε λίγο λάδι και αλατοπιπερώνουµε κατά βούληση.
Το µοσχοκάρυδο ταιριάζει στο σπανάκι µπορεί όµως και να λείπει.
Βράζουµε µέχρι να "πιει" όλο το ζουµάκι και σερβίρουµε ζεστό.