Υλικά
700 γραµµ. φιλετάκια από µπούτι ή στήθος κοτόπουλου
500 ml µπίρα
3 πιπεριές - πράσινη/κόκκινη/κίτρινη
400 γραµµ. µανιτάρια φρέσκα
1 µικρό κρεµµύδι ξηρό
κορν φλάουρ
1/4 κουταλάκι κύµινο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ξεπλένουµε το κοτόπουλο και το κόβουµε σε σχετικά µικρά κοµµάτια. Κατόπιν το αφήνουµε να στραγγίξει, και το πασπαλίζουµε µε το κύµινο.
Ψιλοκόβουµε το κρεµµύδι.
Κόβουµε σε µετρίου µεγέθους κοµµάτια τις πιπεριές και τα µανιτάρια σε ροδέλες.
Σοτάρουµε το κρεµµύδι και το κοτόπουλο.
Αφού ροδίσει, προσθέτουµε τα µανιτάρια και τις πιπεριές.
Ανακατεύουµε, και αφήνουµε να ψηθεί στα υγρά που θα βγάλουν τα µανιτάρια και οι πιπεριές.
Όταν πήξει αρκετά η σάλτσα, προσθέτουµε αλάτι πιπέρι και τη µπίρα και αφήνουµε να βράσει για 30-40 λεπτά.
Εάν δεν έχει δέσει η σάλτσα, το βγάζουµε από τη φωτιά και προσθέτουµε 1 κουταλάκι κορν φλάουρ αραιωµένο σε ελάχιστο νερό, για να µην σβολιάσει.
Αφήνουµε να κατεβεί λίγο η θερµοκρασία (για να πήξει) και σερβίρουµε µε ρύζι.